Поліція готова до будь-яких ускладнень під час "Євробачення-2017" - Костянтин Бушуєв (ФОТО)

clock
27.04.2017 12:06

Про це заступник голови Національної поліції України повідомив сьогодні, 27 квітня, розповідаючи про підготовку поліції до забезпечення безпеки учасників та гостей під час проведення у Києві міжнародного пісенного конкурсу.

Заступник глави Нацполіції наголосив на тому, що питання безпеки і порядку буде на найвищому рівні. Для цього поліція працює у посиленому режимі роботи.

«Поліція готова та працює у посиленому режимі. Необхідна кількість нарядів, сил і засобів залучена до забезпечення охорони громадського порядку», – зазначив Костянтин Бушуєв.

За його словами, підготовка до можливих ускладнень також є елементом безпекової складової. Тому її також розглядали під час проведення навчань на минулому тижні у Нових Петрівцях, що на Київщині.

«Я переконаний, що в режимі посиленого несення служби будуть працювати й інші правоохоронні органи. Відтак ми готові до ускладнень обстановки, якщо це матиме місце», – повідомив Костянтин Бушуєв.

Костянтин Бушуєв відмітив, що одним із основних завдань поліції під час проведення міжнародного пісенного конкурсу у столиці буде забезпечення безперебійного існування транспортної інфраструктури. Він також додав, що поліція зараз вживає всіх необхідних заходів для того, аби транспортні потоки не перетворювались на кілометрові затори.

Департамент комунікації

Національної поліції України

Схожі матеріали