Поліція Одещини готова до виконання своїх обов'язків на травневі свята (ФОТО, ВІДЕО)

clock
28.04.2017 15:15

Сьогодні на Куликовому полі в м. Одесі відбувся стройовий огляд всіх підрозділів та силових структур правоохоронців відрапортувавши про  готовність до виконання службових обов’язків та несення служби з 1 по 9 травня.

На заході були присутні губернатор Одеської області Максим Степанов, начальник поліції Одещини Дмитро Головін, керівник СБУ в Одеській області Сергій Батраков, ректор ОДУВС Іван Катеринчук та перший заступник начальника Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України Віктор Бабюк.

На Куликовому полі вишикувалися підрозділи Головного управління Національної поліції, бійці Національної гвардії України, співробітники Державної служби надзвичайних ситуацій, Прикордонної служби, патрульної поліції, муніципальної охорони, батальйону поліції особливого призначення, спец.підрозділу «КОРД», вибухотехніки та курсанти ОДУВС.

Дмитро Головін доповів губернатору Одеської області, що правоохоронні органи готові до виконання своїх службових обов’язків. Особливу уваги приділили працівникам вибухотехнічної служби та демонстрації робота, який використовується для знешкодження вибухових пристроїв та речовин на відстані.

«На території області заплановано проведення ряду масових заходів. В зв’язку з цим працівники правоохоронних органів з 24 квітня по 17 травня переведені на посилене несення служби. Обов’язок всіх правоохоронців відповідально поставитися до виконання своїх обов’язків, забезпечити стабільність на території регіону, прийняти вичерпні міри по недопущенню провокацій.  Звертаюся до особового складу: будьте орієнтованими на дотримання дисципліни та законності, ввічливості при спілкування з громадянами. Наша головна задача – забезпечити спокій та безпеку громадян», - зазначив начальник керівник ГУНП в Одеській області Дмитро Головін.

Відділ комунікації поліції в Одеській області

Схожі матеріали