Поліція Києва розпочала кримінальне провадження за фактом порушення карантинних обмежень адміністрацією спорткомплексу

clock
14.11.2020 18:02

Під час комплексних перевірок правоохоронці прибули у спорткомплекс, який, попри обмеження Уряду, продовжив роботу. На прохання поліцейських припинити роботу адміністрація відреагувала відмовою. У результаті складено адміністративний протокол та розпочато кримінальне провадження.

Сьогодні у Києві мобільні групи поліцейських заступили на охорону правопорядку та перевірку дотримання карантинних обмежень. При цьому правоохоронці роз’яснюють вимоги чинного законодавства та необхідність дотримання протиепідемічних вимог.

Під час рейдів встановлено, що спортивний комплекс у Подільському районі працює у звичному режимі. Поліцейські попередили адміністрацію про адміністративну та кримінальну відповідальність, однак у відповідь почули відмову припинити роботу і впустити поліцейських у приміщення.

У результаті складено адміністративний протокол за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 325 Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Києва

Схожі матеріали