Поліція Хмельниччини отримала нові кросовери «Мitsubishi Outlander PHEV» (ФОТО, ВІДЕО)

clock
27.05.2017 10:40

Сьогодні, 27 травня, під час робочої поїздки на Хмельниччину міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та голова Нацполіції Сергій Князєв вручили правоохоронцям області ключі від п’яти нових службових автомобілів «Мitsubishi Outlander PHEV» з екологічними двигунами.

«25 травня Уряд Японії передав нам більше шести сотень сучасних позашляховиків. А вже сьогодні їх почали отримувати поліцейські в регіонах. Хмельниччина, до речі, одна із перших», – зазначив Арсен Аваков.

Одразу після вручення автомобілі вирушили в райони області. Там їх використовуватимуть групи реагування патрульної поліції.

Цього дня автопарк поліцейських Хмельниччини поповнився також чотирма автомобілями «Daewoo Lanos». Сертифікати на автомобілі правоохоронцям вручив очільник Хмельницької облдержадміністрації Олександр Корнійчук. Ці авто призначені для служби дільничних офіцерів поліції.

Під час візиту до Головного управління керівництво МВС та Нацполіції ознайомились із роботою сучасного ситуаційного центру. Його працівники миттєво реагують на події у будь-якій точці регіону.

«У 2010 році зареєстровано 10 тисяч викликів, а у ‎2016 – 160 тисяч. Проте, це не свідчить про ріст злочинності, бо кількість вчинених злочинів на Хмельниччині зменшується. Це говорить про ріст довіри населення, про те, що ми повернулися обличчям до народу, до тих людей, яких ми зустрічаємо кожного ранку в під'їзді чи магазині», – підкреслив Сергій Князєв.

Департамент комунікації МВС України

Фото Андрія Новицького

Схожі матеріали