Поліцейські затримали зловмисників, причетних до вбивства чоловіка на Рівненщині (ВІДЕО)

clock
29.01.2017 07:00

Вчора, 28 січня, близько 14:20 до поліції надійшло повідомлення, що у селі Люхча Сарненського району невідомий чоловік заподіяв вогнепальне поранення 54-річному місцевому жителю. Чоловік помер у кареті швидкої медичної допомоги дорогою до лікарні.

«Орієнтування з приводу вчиненого злочину було направлено в усі територіальні підрозділи управління поліції Рівненщини, – повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк. – За кілька годин поблизу Рівного працівники Управління карного розшуку та патрульні поліцейські затримали зазначений автомобіль, у якому знаходилось п’ятеро осіб».

Деякі з чоловіків намагалися втекти від правоохоронців. Та, завдяки злагодженим діям поліцейських, зловмисників затримали. Під час поверхневого огляду затриманих і транспортного засобу поліцейські виявили явні сліди вчинення ними кримінального правопорушення. Чотири особи вже затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, з ними проводяться першопочаткові слідчі дії.

За цим фактом розпочате досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Схожі матеріали