Підрозділи Нацгвардії взяли участь у антитерористичних навчаннях у Вінниці

clock
28.11.2016 12:23

Нещодавно військовослужбовці військових частин Національної гвардії України Вінницького гарнізону взяли участь у проведенні спільних тактико-спеціальних навчань з проведення антитерористичної операції на об’єктах авіаційного транспорту, які відбулись на базі міжнародного аеропорту «Вінниця».

У навчаннях, які проводились координаційною групою Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Вінницькій області, також взяли участь працівники аеропорту, поліція, зв’язківці, льотчики, розвідники та прикордонники.

За легендою, літак, що слідував з Шарм-Ель-Шейху, у польоті захопили терористи, які вимагали визволення поплічників, дозаправки літака та 15 мільйонів гривень. Після отриманого сигналу вирішено прийняти літак у Вінниці, під час чого й було проведено спецоперацію з визволення заручників та затримання терористів.

Всі підрозділи на високому рівні впоралися з поставленим завданням та показали спроможність виважено оцінювати ситуацію та ефективно виконувати свої функції в екстремальних ситуаціях.

За матеріалами прес-служби НГУ

Схожі матеріали