Петро Цигикал анонсував створення нового регіонального управління на Донбасі (ФОТО)

clock
20.09.2017 07:30

Очільник Державної прикордонної служби, під час робочої поїздки до зони АТО , анонсував створення нового регіонального управління на базі окремого військового відділу «Краматорськ».

«Це дозволило б підвищити ефективність діяльності наших підрозділів в зоні АТО і рівень взаємодії із Збройними силами України та іншими правоохоронними органами», - заявив Петро Цигикал.

Голова Державної прикордонної служби України перевірив організацію служби на ділянці відповідальності Краматорського прикордонного загону.

У контрольному пункті в’їзду – виїзду «Майорське» очільник прикордонного відомства перевірив службу прикордонних нарядів на лінії розмежування, проінспектував місця несення служби персоналу на контрольних постах першого рубежу, а також поспілкувався з подорожуючими громадянами.

В оперативно-військовому відділі «Краматорськ» керівник відомства нагородив 11 військовослужбовців прикордонного загону відомчими та державними відзнаками, серед яких 5 медалей «За участь в антитерористичній операції».

 

За матеріалами прес-служби ДПСУ

Схожі матеріали