Оперативники Київщини затримали грузинського "злодія в законі" (ФОТО, ВІДЕО)

clock
26.11.2016 08:30

42-річний іноземець разом зі своїми поплічниками підозрюються в організації незаконного зберіганні зброї, вимаганні грошей з приватних підприємців.

Оперативні підрозділи Головного управління поліції Київщини спільно з колегами Києво-Святошинського та  Васильківського відділів поліції затримали громадянина Грузії, який ґрунтовно підозрюються в організації злочинної діяльності на території Київського регіону.

Під час особистого огляду у зловмисника оперативники виявили та вилучили пістолет, журналістське посвідчення та інші документи, якими він користувався на території України. Законність та осіб, причетних до їх видачі зараз перевіряють правоохоронці. У салоні автомобіля, на якому пересувався підозрюваний,  виявлено різноманітні лікарські засоби, пігулки невідомого походження, шматки бурштину. У його поплічників, які приїхали його «визволяти», поліцейські виявили у кишені розкладні ножі, а в салоні автівки – біти.

Громадянин Грузії упродовж десяти років знаходиться нелегально на території держави. Він вже видворявся правоохоронцями за межі України, однак незаконно повернувся і продовжив свою злочинну діяльність.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.  Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України. Проводяться заходи щодо затримання інших учасників організованої злочинної групи. Триває досудове розслідування.

 

Відділ комунікації

 поліції Київської області

 

Схожі матеріали