Олег Бех очолив поліцію Харківщини (ФОТО)

clock
20.09.2017 11:59

Сьогодні, 20 вересня, перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий та очільник Нацполіції Сергій Князєв представили нового керівника Головного управління поліції в Харківській області. Тепер ГУНП Харківщини очолює Олег Бех.

Сергій Яровий зазначив, що це велика честь працювати саме в цьому регіоні.

«Ми всі пам’ятаємо, що відбувалося у місті Харкові у березні 2014 року. І силами нашої поліції вдалося зупинити навалу сепаратизму і повернути мир в регіон. Я вітаю Олега Беха з цим призначенням і прошу далі працювати так, щоб Харків залишався містом номер один у питаннях безпеки», – наголосив перший заступник міністра.

Сергій Яровий підкреслив, що колишній очільник поліції області Анатолій Дмітрієв залишає цю посаду, бо країні потрібен його досвід та напрацювання.

«Безумовно, люди, які пройшли службу в зоні АТО, повинні працювати в Головному управлінні поліції, щоб забезпечити безпеку в нашій державі. Саме молоді працівники, які знають обстановку повинні працювати на керівних посадах», – сказав перший заступник міністра.

Своєю чергою очільник Нацполіції Сергій Князєв зазначив, що Олег Бех гідний стати головою поліції Харківщини, адже він здатен впоратисяз усіма викликами, що постали перед прикордонним регіоном.  

«Олег Бех показав себе досвідченим працівником. І тому прийняте рішення представити його в більшому колективі, саме в Харкові. Він набуде ще більшого досвіду працюючи тут, на кордоні з ворогом», – сказав Сергій Князєв.

Він сказав, що Анатолій Дмітрієв відтепер продовжить свою службу в Апараті голови Національної поліції.

Олег Бех подякував за нове  призначення і пообіцяв, що Харківська область, не дивлячись на близькість до кордону, стане однією з найбезпечніших у країні.

Довідка: Олег Володимирович Бех службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1996 році на посаді слідчого. У 2001-2010 роках працював на оперативних посадах за різними напрямками діяльності у Головному управлінні боротьби зі злочинністю МВС України. Із 2010 до 2011 року – очолював відділ боротьби з корупцією в правоохоронних органах антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС.

У 2011-2012 роках очолював УБОЗ УМВС в Івано-Франківській області, у 2012-2014 – УБОЗ УМВС у Миколаївській області, а з травня 2014-го до лютого 2015 року – УБОЗ ГУМВС в Одеській області.

24 лютого 2015 року Олег Бех призначений на посаду начальника УМВС України в Полтавській області. З 7 листопада 2015 року займає посаду начальника Гоговного управління Національної поліції в Полтавській області.

За службу Олег Бех отримав звання генерала поліції третього рангу.

Департамент комунікації МВС України 

фото Андрія Новицького

Схожі матеріали