Оголошення щодо прийому заявок на участь у робочій групі з вдосконалення діяльності підрозділів Національної поліції України з питань захисту прав дитини

clock
20.09.2017 06:15

В межах Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством внутрішніх справ України, Національною поліцією України, Дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ та Agriteam Canada Consulting Ltd. та відповідно до Плану спільних дій, який є невід’ємною частиною Меморандуму, створюється робоча група з вдосконалення діяльності підрозділів Національної поліції України з питань захисту прав дитини.

Міністерство внутрішніх справ України, Національна поліція України, Представництво Дитячого Фонду ООН(ЮНІСЕФ) та Agriteam Canada Ltd запрошують представників громадських та міжнародних організацій, які мають досвід співпраці з Міністерством внутрішніх справ та Національною поліцією України приєднатися до роботи щодо розвитку організаційної та професійної спроможності поліцейських у сфері захисту прав дитини.

Робоча група створюється в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством внутрішніх справ України, Національною поліцією України, Дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ та Agriteam Canada Consulting Ltd.

Основними завданнями робочої групи є: 1) перегляд та узгодження функцій підрозділів Національної поліції України, в частині захисту прав дитини; 2) вдосконалення програм підготовки/підвищення кваліфікації працівників підрозділів Національної поліції України з метою включення питань захисту прав дитини.

Пропонуємо громадським та міжнародним організаціям, які мають досвід співпраці з Міністерством внутрішніх справ та Національною поліцією України долучитися до діяльності робочої групи, заповнивши онлайн-заявку за посиланням

Заявки приймаються до 24 вересня 2017 року включно.

Звертаємо увагу, що члени робочої групи будуть залучені до роботи на громадських засадах.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали