Одеські поліцейські оперативно затримали підозрюваного у потрійному вбивстві (ФОТО, ВІДЕО)

clock
23.01.2017 12:20

Жертвами 42-річного зловмисника стали син і донька його співмешканки та їхній спільний знайомий.

О 2:15 до поліції зателефонував мешканець одного з будинків на вулиці Паустовського. Він повідомив, що у під’їзді кричить закривавлений юнак, за яким женеться якийсь чоловік. За вказаною адресою негайно прибув екіпаж патрульної поліції, що ніс службу неподалік. На сходах правоохоронці виявили сліди крові, а на четвертому поверсі – тіло хлопця з численними колото-різаними ранами шиї. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Суворовського відділу поліції.

Сліди, виявлені під час огляду місця події та прилеглої до нього території, привели правоохоронців до сусіднього будинку. Там у напівпідвальному приміщенні вони знайшли ще два бездиханних тіла з ознаками насильницької смерті.

Під час першочергових оперативно-розшукових заходів були встановлені особи загиблих. Ними виявилися 16-річний одесит, його 21-річна сестра та їхній знайомий віком близько сорока років. Усі мешкали у напівпідвальному приміщенні, де були знайдені їхні тіла. Крім них за вказаною адресою також жила мати молодих людей та її горе-співмешканець. На момент трагедії жінка перебувала за межами міста.

Опитавши мешканців будинку, поліцейські встановили: чоловік, який гнався за хлопцем, — співмешканець його матері. Зовсім скоро за наданими прикметами патрульні знайшли підозрюваного на вулиці Махачкалінській. Його доставили до Суворовського відділу поліції.

Затриманий зізнався у вчиненому. Зі слів правопорушника, конфлікт нібито виник через алкоголь. Прийшовши з роботи додому, чоловік побачив, що потерпілі розпивають спиртне. Це його обурило, почалася сварка, під час якої він схопив за ніж. Першим від рук зловмисника загинув найстарший з постраждалих. Потім удар в шию отримав син співмешканки. Доки зловмисник розправлявся з його сестрою, пораненому юнакові вдалося вискочити на вулицю і покликати на допомогу. Проте до приїзду поліції він не дожив.

Позбавивши життя трьох осіб, підозрюваний переодягнувся і пішов з дому. По дорозі він позбувся ножа й одягу зі слідами крові. Правоохоронці вилучили частину речових доказів та вживають заходів щодо встановлення місця знаходження решти.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, що карається до 15 років позбавленням волі або довічним ув’язненням, з конфіскацією майна. Тривають першочергові слідчі дії.

Суворовський відділ поліції в м. Одесі

Схожі матеріали