«Наша мета – швидка інтеграція до європейської правоохоронної системи», – Вадим Троян (ФОТО)

clock
18.05.2016 17:20

Про це сьогодні, 18 травня, перший заступник глави Нацполіції – начальник кримінальної поліції Вадим Троян заявив під час участі у Європейській регіональній конференції Міжнародної організації кримінальної поліції – Інтерпол, яка цими днями проходить у Празі (Чехія).
44-та конференція Інтерполу відбувається за участю Генерального секретаря організації Юргена Штока.

 

За словами Вадима Трояна, щорічний захід Інтерполу для європейських країн, де визначаються головні виклики боротьби зі злочинністю та шляхи їх розв'язання правоохоронними органами, покликаний удосконалити поліцейське співробітництво між країнами. 
«Для нас, окрім важливості самого факту участі, це дає можливість вирішити або прискорити вирішення актуальних питань – як на рівні Генерального секретаріату, так і на рівні двосторонніх відносин», – підкреслив Вадим Троян.

 

Також він повідомив, що протягом конференції запланована низка зустрічей. Вони мають на меті підвищення ефективності використання правоохоронними органами можливостей Інтерполу у протидії транснаціональній злочинності, а також участі у реалізації проектів та проведенні операцій під егідою Генерального секретаріату Інтерполу.
Нагадаємо, що нещодавно керівники Нацполіції України та Інтерполу обговорили подальшу співпрацю. За результатами переговорів українська сторона має намір ініціювати спеціальну зустріч з питань протидії таким явищам, як діяльність «злодіїв у законі» та кримінальних авторитетів. 

 

Департамент комунікації 
Національної поліції України

Схожі матеріали