Національна гвардія взяла участь в засіданні комісії Асоціації FIEP

clock
16.12.2016 08:50

На запрошення президента Асоціації сил жандармерії і поліції країн Європи і Середземного моря представники Національної гвардії України взяли участь у засіданні комісії Асоціації FIEP (Асоціації сил жандармерії і поліції країн Європи і середземноморського регіону), яке відбулося в місті Амман Хашимітського Королівства Йорданія. На ній обговорювалися шляхи вирішення питань забезпечення правопорядку під час напливу біженців з країн Близького Сходу.

У роботі комісії взяли участь представники правоохоронних структур з 17 країн. В рамках роботи комісії Асоціації, крім основної теми засідання, були обговорені питання поширення моделі жандармерії в світі, з метою розширення Асоціації.

Проблематика, яка обговорювалася в ході роботи комісії, є дуже актуальною для правоохоронних органів України та Національної гвардії України. Під час засідання комісії члени Асоціації неодноразово відзначали, що підрозділи Національної гвардії України мають великий практичний досвід бойових дій, який може бути успішно застосований в операціях з підтримання миру і безпеки, а також в статутних цілях Асоціації.

Нагадаємо, що цього року Національна гвардія України отримала статус спостерігача в FIEP з перспективою членства.

За матеріалами прес-служби Нацгвардії України

Схожі матеріали