Нацгвардія доставить у зону АТО гуманітарну допомогу з Латвії (ФОТО)

clock
11.10.2016 08:48

До Північного Київського територіального управління Національної гвардії України прибула делегація з Латвійської Республіки. Основна мета візиту — надання гуманітарної допомоги людям, що знаходяться в зоні конфлікту на Сході країни. Вантаж — одяг, взуття та іграшки. Всі ці речі передані на контроль Нацгвардії, яка взяла на себе роль доставника до кінцевої точки призначення.

Старший співробітник Департаменту по роботі з громадськістю МО Латвійської Республіки Інга Дамбе від імені керівництва Держави, Міністерства оборони та громадян Латвійської Республіки висловила слова підтримки, наголосивши, що коли люди допомагають один одному у нелегкий час — це нормальне явище, тому що колись їх Держава також пережила нелегкі часи і тоді було дуже приємно отримати підтримку зі сторони інших країн.

Після проведення брифінгу щодо подальшої співпраці, представникам делегації продемонстрували відеосюжети про роботу, яка проводиться з місцевим населенням у зоні проведення АТО підрозділами Національної гвардії України.

Вперше подібний захід проводиться за підтримки військових установ. Ця допомога призначена для соціально-незахищених верств населення Донбасу.

По завершенню робочої зустрічі заступник командувача Національної гвардії України по роботі з особовим складом генерал-майор Ярослав Сподар від імені командувача Національної гвардії України подякував представникам делегації за підтримку, додавши, що найближчим часом вантаж буде переданий людям, що знаходяться в зоні конфлікту на сході держави.

За матеріалами прес-служби Північного ОТО НГУ

Схожі матеріали