На початку 2018 року підрозділи КОРД працюватимуть у всіх регіонах країни - Олексій Руденко

clock
28.04.2017 14:57

Про це заступник Голови Національної поліції України повідомив сьогодні, 28 квітня, під час відкриття першого в Україні комплексу підготовки спецпризначенців Національної поліції України («shoot-house»).

Олексій Руденко зазначив, що набір та підготовка майбутніх спецпризначенців КОРД триває. Планується, що у першому кварталі 2018 року в кожній із  українських областей буде сформовано регіональні підрозділи КОРД.

«На сьогоднішній день працює п’ятнадцять підрозділів у п’ятнадцяти областях України. Процес підготовки ми плануємо закінчити у першому кварталі 2018 року», – повідомив він.

Крім того, заступник глави Нацполіції додав, що на сьогоднішній день на постійній основі проводяться тренінги та додаткова підготовка діючих спецпризначенців для вдосконалення їх професійних навичок.

Нагадаємо, сьогодні, 28 квітня, 33 бійця підрозділу поліції спеціального призначення КОРД із Кіровоградщини та Запоріжжя отримали сертифікати про закінчення двомісячних навчань у тренінговому центрі КОРД, що на Київщині.

Департамент комунікації

Національної поліції України

Схожі матеріали