На нараді в МВС обговорили питання публічної безпеки громадян на свята (ФОТО, ВІДЕО)

clock
28.04.2016 08:55

Сьогодні, 28 квітня, у цій нараді під головуванням заступника глави МВС Сергія Ярового взяли участь керівники Національної поліції, ДСНС, Держприкордонслужби та Національної гвардії, а також начальники територіальних підрозділів цих відомств. Детальніше – на сьогоднішньому брифінгу о 12.00.

Заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий наголосив на координації зусиль правоохоронців на забезпеченні публічної безпеки і порядку під час травневих свят, зокрема – релігійних, поминальних та пам'ятних заходів, а також футбольних матчів. 

Глава Національної поліції Хатія Деканоідзе доручила керівництву столичної поліції та Управління патрульної поліції Києва організувати безпроблемний дорожній рух у місті на період свят з огляду на ситуацію з ремонтом доріг у центрі  столиці.

Заступник глави Нацполіції Олександр Фацевич зазначив, що найбільше громадян святкуватимуть Великдень – у 15 тисячах споруд це свято відзначатимуть понад 8,5 мільйонів вірян. Крім того, серйозними за рівнем заходів безпеки стануть два футбольні матчі у Львові (між донецьким «Шахтарем» та іспанською «Севільєю», а також зустріч «Шахтар» (Донецьк) – «Динамо» (Київ).

Детальніше про заходи, що їх вживатимуть Нацполіція, Держприкордонслужба, ДСНС та Національна гвардія, сьогодні йтиметься на брифінгу з участю керівників цих відомств та заступника глави МВС Сергія Ярового. Він розпочнеться сьогодні, 28 квітня, о 12 годині.

Подивитися он-лайн трансляцію брифінгу можна буде на сторінці МВС України у соціальній мережі «Фейсбук».

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали