Контраст
Шрифт

На Різдвяні вихідні в Чернігові оперативники управління карного розшуку затримали серійного грабіжника

clock
08.01.2016 14:18

У Різдвяні вихідні поліцейськими управління карного розшуку ГУНП в Чернігівській області затриманий грабіжник, на рахунку якого близько трьох десятків пограбувань.

Попри загальні тривалі вихідні, пов’язані зі святкуванням Різдва Христового, підрозділи поліції продовжують несення служби в посиленому режимі та забезпечують правопорядок у населених пунктах Чернігівщини, а також успішно працюють над розкриттям злочинів.

Як приклад цієї роботи, затримання поліцейськими управління карного розшуку ГУНП в Чернігівській області грабіжника, на рахунку якого близько трьох десятків пограбувань.

Невідомий зловмисник протягом 2015 року нападав на жінок, зривав з них ланцюжки і хрестики, а у дітей і підлітків виривав з рук мобільні телефони.

Приблизний район «роботи» грабіжника — місцевість поблизу 5-ї школи, вул. Мурінсона, приватний сектор міста, тобто малолюдні місця.

Шляхом реалізації оперативної інформації, зловмисника було встановлено та затримано за місцем мешкання.

Підозрюваним виявися раніше судимий житель Чернігова, 1985 року народження, схильний до вживання наркотичних речовин. На сьогодні задокументовано близько 30 пограбувань, скоєних цим молодиком.

Десятки потерпілих вже упізнали в ньому свого кривдника.

Також правоохоронці встановили, що викрадене зловмисник збував до ломбардів, таксистам та пересічнім громадянам.

Загальна сума збитків, завданих потерпілим внаслідок злочинних дій грабіжника, нині оцінюється приблизно у 100 тис.грн.

Підозрюваного заарештовано та поміщено до слідчого ізолятора.

Перевіряється його причетність до скоєння інших злочинів, передусім майнового характеру, в тому числі — до квартирних крадіжок на території Чернігівської області.

 

Сектор комунікації Головного управління

Національної поліції в Чернігівській області

Схожі матеріали
Діяльність