На Рівненщині діятиме робоча група з питань взаємодії правоохоронців і громадськості (ФОТО, ВІДЕО)

clock
27.10.2016 14:00

Сьогодні, 27 жовтня, голова Громадської ради при МВС України Володимир Мартиненко провів «круглий стіл» із керівниками обласного главку поліції, регіональних підрозділів Держслужби з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби, Держприкордонслужби, сервісного центру МВС області та громадськістю щодо подальшої взаємовигідної співпраці.

«Рівненщина стала 15 областю, де ми зустрічаємося із представниками правоохоронних структур і громадськістю для налагодження подальшої ефективної взаємодії, – повідомив Володимир Мартиненко. – Головна мета таких зустрічей – проаналізувати ситуацію, обговорити подальші кроки співпраці та створити робочу групу з представників громадськості, яка долучатиметься до питань реформування, внесення змін до нормативно-правових актів, що стосуються діяльності органів внутрішніх справ».

Як повідомив начальник ГУНП Рівненщини Сергій Князєв, правоохоронці краю у своїй діяльності взаємодіють із багатьма громадськими організаціями, а їх у області зареєстровано 560.

Представники цих організацій, які виявлять бажання увійти до складу робочої групи, можуть заповнювати анкети та надсилати мотиваційні листи на електронну адресу: [email protected].

Після того, як робочі групи в областях будуть сформовані, для узагальнення усіх питань наприкінці листопада відбудеться зустріч із міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали