На Одещині поліція затримала овідіопольського зловмисника (ФОТО, ВІДЕО)

clock
30.12.2016 13:13

Спецоперацію по затриманню чоловіка, який підозрюється у скоєнні подвійного вбивства у с.м.т. Овідіополь, завершено. Зловмисник затриманий.

Особу зловмисника поліцейські одразу встановили. Ним виявився 31-річний мешканець с.м.т. Овідіополь.

В дію було введено оперативний план «Сирена». На його пошуки був задіяний весь особовий склад Одеського гарнізону поліції, а також придані сили Нацгвардії. У результаті зловмисника затримали протягом доби в посадці неподалік Овідіополя. До цього він переховувався від поліції в одному з будинків дачного кооперативу в Овідіопольському районі.

Під час затримання ніхто не постраждав. Поліція продовжує проводити слідчі дії та встановлювати мотиви вчиненого кримінального правопорушення.

Нагадуємо,  очільник поліції Одещини Дмитро Головін повідомив, що 29 грудня в смт. Овідіополь Одеської області сталося подвійне вбивство. Зловмисник підпалив два будинки, а також мав намір вчинити ДТП з великою кількістю потерпілих. Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 п.1 п.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Одеської області

Схожі матеріали