На Івано-Франківщині відкрито місцеву пожежну команду (ФОТО)

clock
10.12.2016 11:34

Цього тижня в селі Вишків Долинського району Івано-Франківщині відкрилася місцева пожежна команда. Досягнути цього вдалося завдяки спільним зусиллям жителів сіл Вишків та Сенечів. Керівництво райдержадміністрації підтримало ініціативу громадян і виділило кошти для придбання та приведення в належний стан повнопривідного пожежного автомобіля. Також побудовано приміщення для місцевої пожежної команди, до складу якої входить 5 чоловік. Крім того, вогнеборці отримали комплекти бойового одягу.

Відтепер пожежна команда цілодобово гарантуватиме безпеку сіл Вишків, Мислівка та Сенечів, де проживають понад шість тисяч людей. До цього часу найближчий пожежно-рятувальний підрозділ розміщувався за 50 км від цих населених пунктів, лише у районному центрі. Тож у випадку пожежі чи іншої небезпечної ситуації місцева пожежна команда зможе оперативно прибути на місце події, не втрачаючи при цьому дорогоцінні хвилини на порятунок життя громадян та їх майна.

Робота щодо створення розвинутої мережі місцевої пожежної охорони в Україні триває. Більше інформації про це можна знайти на офіційному сайті ДСНС у розділі “Діяльність”, де створено рубрику Реформування. Також інформація розміщується на сторінці ДСНС у соціальній мережі “Фейсбук”.

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали