На Cході країни запрацювали мобільні сервісні центри МВС (ФОТО, ІНФОГРАФІКА)

clock
12.04.2017 13:38

Відтепер на Донеччині та Луганщині адміністративні послуги колишніх МРЕВ громадянам надаватимуть не лише стаціонарні, а й пересувні мобільні сервісні центри МВС. Отож жителям цих областей стане ще легше зареєструвати авто, замінити посвідчення водія або отримати довідку про відсутність судимості.

З 12 квітня мобільні сервісні центри МВС надаватимуть послуги у смт Мангуш, смт Нікольське, м. Вугледар, м. Олександрівка, м. Добропілля, м. Новолуганське, м. Сіверськ, м. Костянтинівка, м. Святогірськ, м. Лиман, м. Дружківка Донецької області, а також у смт Марківка Луганської області.

«Наш пріоритет – комфорт громадян. Важливо, аби скрізь на Сході країни громадяни могли отримати послуги сервісних центрів МВС зручно, комфортно та спокійно. Мобільні сервісні центри МВС дають можливість зекономити час та кошти витрачені на дорогу до найближчого стаціонарного сервісного центру МВС і, відповідно до графіку виїздів, отримати необхідну послугу у своєму місті», – зазначає керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

20 пересувних сервісних центрів, оснащених сучасним обладнанням, виїжджатимуть за графіком у віддалені населені пункти України, де немає стаціонарних сервісних центрів МВС, та надаватимуть громадянам найбільш затребувані послуги: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

Екіпаж кожного мобільного сервісного центру МВС складається з двох адміністраторів та фахівця експертної служби. За один виїзд вони надаватимуть в середньому до 25 послуг.

Нагадаємо, стаціонарні нові сервісні центри МВС працюють у м. Бахмут Донецької області та м. Сєвєродонецьк Луганської області. Центри працюють за принципом єдиного вікна, у відкритих офісах, що оснащені найсучаснішими системами інформаційних технологій та комунікативним обладнанням.

Переглянути графік курсування та часи прийому мобільних сервісних центрів можна на сайті Головного сервісного центру МВС України у розділі «Мобільні СЦ». Отримати консультацію щодо послуг за телефоном (044) 290-18-99 та на офіційній facebook-сторінці ГСЦ.

Прес-служба Головного сервісного центру МВС України

Схожі матеріали