Микола Чечоткін: Найближчими днями ми розмінуємо населені пункти, і громадяни зможуть повернутися до нормальних умов життя (ФОТО)

clock
28.09.2017 08:29

Подальше розповсюдження пожежі на військових складах у Калинівці не очікується і зараз ліквідуються останні осередки займання. Про це повідомив голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін під час засідання воєнного кабінету, скликаного Президентом України Петром Порошенко.

За словами Миколи Чечоткіна, наразі на місці надзвичайної ситуації в цілодобовому режимі продовжують працювати рятувальники, також в готовності перебуває авіація ДСНС, яка в разі необхідності відновить свою роботу.

Голова Служби також зауважив, що чимало зусиль було спрямовано на евакуацію населення. За його словами, всього було евакуйовано понад 30 тисяч людей. Нині в Калинівці зосереджено 20 піротехнічних розрахунків ‑ близько 100 людей особового складу і 40 одиниць техніки, які вже приступили до розмінування територій населених пунктів.

«Думаю, найближчими днями ми розмінуємо населені пункти, і громадяни зможуть повернутися до нормальних умов життя», ‑ зазначив Микола Чечоткін. Водночас голова ДСНС додав, що також буде організована допомога органам місцевої влади в проведенні відновлювальних робіт.

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали