Максим Соколюк: Працювати для людей – головний пріоритет у роботі міграційної служби в 2017 році (ФОТО, ІНФОГРАФІКА)

clock
04.03.2017 07:39

Про це голова Державної міграційної служби України Максим Соколюк заявив під час розширеного засідання Колегії ДМС, яке відбулося 3 березня за участю керівників структурних підрозділів та територіальних органів відомства, а також представників громадськості.

На Колегії очільник ДМС представив Публічний звіт про діяльність Державної міграційної служби України у 2016 році та окреслив основні завдання та пріоритети роботи у 2017 році.

 

Основні завдання, над якими працюватиме міграційна служба цього року, – це продовження глобальної реформи роботи ДМС, зокрема у сфері документування, подальше удосконалення законодавства, розвиток співпраці із центрами надання адміністративних послуг та впровадження новітніх технологій. Але, як підкреслив керівник ДМС, головний пріоритет – дотримання прав людини та підвищення рівня задоволеності громадян процесом отримання адміністративних послуг.

Максим Соколюк наголосив на тому, що у будь-якій ситуації працівник міграційної служби, насамперед, повинен думати про людину. Голова ДМС також попередив керівників обласних управлінь про персональну відповідальність за створення штучних перешкод в отриманні громадянами послуг, наприклад, шляхом створення «неприйомних» годин чи днів.

Прес-служба ДМС України

Схожі матеріали