МВС при розробці нової Стратегії розвитку врахувало особливості кожного регіону України (ФОТО)

clock
14.09.2017 07:51

Про це сьогодні, 14 вересня, заявила заступник міністра внутрішніх справ Тетяна Ковальчук під час презентації Стратегії 2020 у Львові. 

"Кожен регіон України особливий і неповторний. Тому, при роботі над новою Стратегією, представники всіх ЦООВ системи МВС та наші іноземні партнери враховували всі виклики" - заявила Тетяна Ковальчук. 

Заступник міністра наголосила, що основні завдання і цілі Стратегії покликані створити безпечне і комфортне середовище для кожного громадянина України без винятку. 

" Лише спільними зусиллями, працівників системи МВС та українців ми зможемо досягнути успіху та побудувати правову державу" - зазначила Тетяна Ковальчук. 

Заступник міністра зазначила, що проект Стратегії містить у собі дуже багато практичних кроків, які допоможуть реформувати систему. 

" У тексті Стратегії ми вже прописали практичні кроки, як покращити нашу роботу. Наприклад, введення єдиної служби екстреної допомоги 112. Не меншу увагу ми приділяємо технічній стороні нашої роботи. Тобто, забезпечуємо всі підрозділи МВС за останнім словом техніки, аби зробити нашу роботу ще більш ефективною"- зазначила заступник міністра. 

Вона розповіла, що бюджет нової Стратегії  не виходить за рамки тих, коштів, які вже були закладені на розвиток системи МВС. 

Своєю чергою, представник консультативної місії ЄС в Україні Матц Люнгвальд 

Подякував МВС за такий серйозний і послідовний підхід до реформування відомства і відзначив, що ще жодне відомство не робило таких прозорих обговорень реформи. 

"МВС розробляли цю стратегію на стільки прозоро і відкрито, як ніколи до цього в Україні. Представники місії ЄС задоволені, що українці мають змогу долучитися до обговорення стратегії, щоб своїми зауваженнями та побажаннями зробити її ще більш повною"- зазначив Матц Люнгвальд. 

Тетяна Ковальчук запросила всіх громадян України до обговорення стратегії та попросила залишати свої зауваження та побажання.

Депаратмент комунікації МВС України

Схожі матеріали