МВС посилить співробітництво з французькими колегами в блоці кримінальної поліції (ФОТО)

clock
24.10.2017 15:08

Сьогодні, 24 жовтня, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков провів робочу зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом Французької Республіки в Україні Ізабель Дюмон та директором Департаменту континентальної Європи МЗС Франції Флоранс Манжен.

Сторони обговорили хід реалізації спільних проектів та окреслили шляхи подальшого співробітництва в рамках нових ініціатив.

Арсен Аваков зазначив, що основними напрямками співпраці залишається посилення спроможності підрозділів кіберполіції зокрема та всього блоку кримінальної поліції.

«Основну увагу у питаннях двостороннього співробітництва ми приділимо посиленню спроможності кіберполіції, всього блоку кримінальної поліції та підтримці підрозділів кінної поліції», - сказав Арсен Аваков.

Своєю чергою пані посол Ізабель Дюмон зазначила, що Уряд Франції вітає готовність МВС України посилити співробітництво з МВС Франції.

«Ми вражені ходом проведенням реформ МВС та продовжуватимемо слідкувати за процесами, що відбуваються в правоохоронних органах України»,  - сказала Ізабель Дюмон.

 

 

Департамент комунікації МВС України 

Схожі матеріали