МВС планує розгортати додаткові підрозділи Нацгвардії в двох районах Одеської області (ФОТО, ВІДЕО)

clock
12.09.2017 15:02

Для забезпечення громадської безпеки нові підрозділи Нацгвардії будуть створені в Ізмаїльському та Болградському районах Одеської області. Про це сьогодні, 12 вересня, під час робочої поїздки до Одеси повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

У рамках поїздки він відвідав місце дислокації працівників одеського  батальйону поліції особливого призначення та Південного територіального управління Національної гвардії України.

Під час зустрічі із особовим складом обох частин були визначені проблеми, які існують, питання підвищення якості служби та взаємодії між гвардійськими та поліцейськими підрозділами.

«Одеський регіон ‑ особливий, це пов’язано в першу чергу з кордоном із Придністров’ям та курортним сезоном. Лише цього року тут було близько 5 мільйонів відпочиваючих. Сьогодні правоохоронні підрозділи працюють у штатному режимі та активно залучаються до забезпечення публічної безпеки, особливо під час масових заходів, в Одеському регіоні. Ми постійно проводимо моніторинг місць масового скупчення людей, аби посилювати безпеку додатковими підрозділами Нацгвардії, Нацполіції та патрульної поліції», ‑ зазначив Сергій Яровий.

За словами Юрія Аллерова вже з понеділка планується інспектування військ, перевіряється готовність по залученню до стратегічних навчань. Також разом із Збройними Силами України підрозділи НГУ беруть участь у відсічі зовнішнього ворогу.

«Південний регіон – дуже складний. Тому сьогодні у реформуванні Національної гвардії це вносить зміни у характер роботи на масових заходах, охороні особливо важливих об’єктів, а також участі у забезпеченні правопорядку у прикордонних регіонах», ‑ зазначив командувач Національної гвардії України.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали