Командувач Національної гвардії зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні

clock
04.02.2021 07:42

У Головному управлінні Національної гвардії України відбулася робоча зустріч командувача Національної гвардії України з Надзвичайним та Повноважним послом Держави Ізраїль в Україні.

На початку заходу генерал-полковник Микола Балан подякував за допомогу та співпрацю, яка відбувається як за сприяння Держави Ізраїль, так і Посольства зокрема.

«Починаючи з 2014 року військовослужбовці Національної гвардії України проходили медичну реабілітацію, брали участь в освітніх та тренінгових програмах, що проходили у Державі Ізраїль. Крім того, представники Нацгвардії, відвідували Державу Ізраїль для ознайомлення з новітніми розробками оборонно-промислового комплексу», – зазначив командувач.

Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні Джоель Ліон, своєю чергою, подякував гвардійцям за якісне виконання завдань з охорони посольства та відмітив високий професійний рівень під час участі у тактико-спеціальних антитерористичних навчаннях, які проводилися спільно з СБУ, НПУ та ДСНС. Він також відмітив, що Національна гвардія України за останні роки досягла значних результатів у своєму розвитку та оснащенні.

У ході зустрічі сторони обговорили можливість проведення заходів з підготовки особового складу НГУ, зокрема, який залучається до охорони особливо важливих об’єктів, дипломатичних представництв та консульських установ. Також, враховуючи карантинні обмеження у зв’язку з пандемією COVID19, розглядалися можливості проведення вебінарів із залученням Ізраїльських спеціалістів, що дадуть змогу обмінюватися досвідом у цій сфері.

Пресслужба НГУ   

Схожі матеріали