Ізраїль подякував українським правоохоронцям за організацію безпечного святкування паломниками Рош-га-Шана (ФОТО)

clock
13.10.2016 12:20

Міністр внутрішніх справ Держави Ізраїль Аріє Махлуф Дері надіслав листа Міністрові внутрішніх справ України Арсену Авакову, в якому подякував за допомогу в організації цьогорічного паломництва в Умань десятків тисяч громадян Ізраїлю.

«Ми зворушені підтримкою і гостинністю до багатьох людей, які щороку святкують новий рік в Умані і сприймаємо це як прояв солідарності і дружби з усім єврейським народом», – зазначив глава МВС Ізраїлю.

У свою чергу Арсен Аваков у листі-відповіді до свого ізраїльського колеги відзначив роботу групи офіцерів ізраїльської поліції, які разом з українськими колегами доклали зусиль аби забезпечити високий рівень громадського порядку в місцях проведення святкувань.

Він також висловив сподівання на подальший розвиток українсько-ізраїльської співпраці, спрямованої на успішне розв’язання актуальних питань.

Задля гарантування надійної безпеки і спокою громадян обох держав українська сторона і надалі забезпечуватиме законність і правопорядок, боротиметься з транскордонною злочинністю та рештою загроз глобального характеру.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали