Генерал поліції Микола Семенишин призначений начальником поліції Донеччини (ФОТО, ВІДЕО)

clock
13.09.2017 10:11

Нового начальника представили сьогодні, 13 вересня, під час наради з особовим складом Донецького ГУНП, що відбулася за головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового.

Ним став генерал Нацполіції 3-го рангу Микола Семинишин. До цього Микола Семенишин очолював поліцію Хмельницької області. Народився 25 листопада 1969 року на Хмельниччині. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1990 році міліціонером взводу патрульно-постової служби в місті Кам’янець-Подільському Хмельницької області. Згодом працював у підрозділах карного розшуку та на керівних посадах підрозділів правоохоронних органів Західної України.

«Я вважаю, що генерал Семенишин сприятиме ефективнішому розв’язанню всіх проблемних питань, які будуть поставлені в цьому непростому регіоні. Сподіваюсь на ваш професіоналізм і бажання виконувати свої обов’язки», - наголосив Сергій Яровий.

Новопризначений начальник поліції Донеччини нагадав, що основний девіз поліції України – «Служити та захищати».

«Я сподіваюся, що всі підтримаєте основний девіз поліції Донеччини – «Служити, захищати та перемагати», - додав він.

Він також підкреслив, що у своїй роботі він намагатиметься використовувати досвід, набутий під час роботи у поліції Хмельницької області.

«Наразі я вже бачу дуже багато проектів, які можна запропонувати. Наприклад, проект з профілактики підліткової злочинності», - підсумував Микола Семинишин.

Під час наради з особовим складом обласного главку поліції перший заступник глави МВС також відзначив кращих працівників Нацполіції та Державної служби з надзвичайних ситуацій. Правоохоронці та рятувальники отримали нагороди від Президента України, Верховної Ради, Кабінету міністрів, а також відзнаки МВС та чергові спеціальні звання.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали