EUAM Ukraine продовжив співпрацю з сервісними центрами МВС (ФОТО)

clock
25.05.2017 13:24

Головний сервісний центр МВС продовжує активну співпрацю з Консультативною місією Європейського Союзу (EUAM Ukraine) у рамках реалізації програми «Покращення адміністративних послуг МВС України».

25 травня розпочався тренінг «Основні навички управління та комунікації» для керівного складу регіональних сервісних центрів МВС. Під час навчання будуть розглянуті аспекти повсякденного управління і комунікації, зокрема – аналіз власних управлінських якостей, навичок і компетенції, оцінка стилю і ефективності власної комунікації, навчання приймати ефективні індивідуальні рішення. Крім того, проходитиме обговорення професійних питань, пов’язаних із управлінськими обов’язками.

«Завдяки співпраці з такими донорами як EUAM Ukraine у нас є можливість впроваджувати навчання та практики, які є вкрай важливими для державного сектору, підвищення кваліфікації наших співробітників. У нашому високому пріоритеті є кадри, які вміють професійно працювати з персоналом та, відповідно, постійно вдосконалювати клієнтоорієнтованість у центрах обслуговування громадян. Саме завдяки співпраці з EUAM Ukraine ми змогли також провести програму стажування для оновлення кадрового складу сервісних центрів МВС» – відзначив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

У 2016 році, за підтримки EUAM Ukraine тренінги з менеджменту вже було проведено для директорів РСЦ та всього керівного складу ГСЦ. Консультативна місія Європейського Союзу надає підтримку сервісним центрам шляхом стратегічних консультацій і практичної підтримки заходів з реформування згідно зі стандартами ЄС та міжнародними принципами належного врядування та дотримання прав людини.

Прес-служба ГСЦ

Схожі матеріали