Контраст
Шрифт

Дніпро другим зустрічає сервісний центр МВС (ФОТО, ВІДЕО)

clock
01.11.2016 09:45

Сьогодні, 1 листопада, стартував спільний пілотний проект Міністерства внутрішніх справ України та Дніпровської міської ради. Відтепер дніпряни зможуть отримувати послуги сервісного центру МВС та Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) в одному приміщенні – на проспекті Слобожанському, 31д. На відкритті унікального проекту були присутні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій, мер Дніпра Борис Філатов.

«Дніпро став другим містом після відкриття першого оновленого сервісного центру МВС у Києві. Сьогодні ми зробили ще один крок на шляху реформи. Наша мета – надавати сучасний якісний сервіс без корупції: відкриті офіси, максимальне використання онлайн-послуг без участі чиновника, а також моніторинг роботи працівників та зворотній зв'язок», – наголосив під час відкриття глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков. За його словами, у листопаді відкриються ще п’ять нових сервісних центрів МВС, робота яких дозволить мінімізувати корупцію та суттєво скоротити час отримання послуг.

Серед основних переваг сервісного центру МВС нового зразка – сучасні технології, електронна черга, система прозорості кабінетів та спеціально підготовлений клієнтоорієнтований персонал. Сервісний центр надаватиме платні та безоплатні послуги, що належать до компетенції МВС: видача та обмін посвідчень водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, замовлення та видача номерних знаків.

«У Дніпрі ми запускаємо пілотний проект оцінки якості роботи адміністраторів сервісних центрів МВС, що допоможе нам відслідковувати ефективність роботи персоналу та вираховувати KPI. Ми також впровадимо систему інформаційних боксів, де можна буде знайти всю необхідну інформацію про послуги», – розповідає про інновації керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

У Дніпровському центрі надання адміністративних послуг можна буде зареєструвати земельні ділянки, отримати витяг з ДЗК, реєстрацію речових прав на нерухоме майно, реєстрацію декларацій у сфері містобудування та інші адміністративні послуги.

«Це знакова подія для Дніпра. Ми доклали максимум зусиль, аби зробити державний сервіс комфортним для громадян. Місто змінюється вже зараз, і зручність та прозорість взаємодії дніпрян із владою – основні пріоритети. Це принципово новий підхід надання адміністративних послуг», – підкреслив очільник Дніпра Борис Філатов. Він також наголосив, що новий спільний центр – успішний проект сучасного зразка, який робить велику кількість затребуваних послуг доступнішими для населення.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність