Дніпро: дітей, які постраждали внаслідок ДТП, відправлено до Кропивницького (ФОТО)

clock
05.12.2016 06:32

3 грудня на Криворізькій трасі Дніпровського району сталася ДТП, внаслідок якого перевернувся автобус з дітьми. В автобусі знаходилось 40 осіб, з яких 34 дитини, які їхали на концерт дитячої творчості “Дніпровські хвилі”. Внаслідок події 1 особа загинула, постраждала 21 особа, з них 19 дітей.

Для допомоги в ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди долучились усі оперативні служби міста й області. Працівниками швидкої медичної допомоги постраждалих госпіталізовано до обласної лікарні на вулиці Космічній, у супроводі представників штабу Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Оглянувши дітей було прийнято рішення залишити їх на ніч в лікарні.

Вранці 4 грудня рятувальники провідали дітей та передали їм фрукти й напої. Пізніше усіх постраждалих вже виписано з лікарні та автобусом, у супроводі оперативних служб, доставлено до залізничного вокзалу. Довелось навіть на деякий час затримати потяг, аби діти мали змогу комфортно та безпечно відправитись додому в місто Кропивницький.

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали