ДЮІ відновить навчальний процес на Донеччині – у Маріуполі (ФОТО)

clock
20.05.2017 11:00

Маріупольська громада підтримала керівництво вишу-переселенця у прагненні відновити навчально-виховний процес на території Донеччини. Відтак на сесії Маріупольської міської ради було прийняте рішення про надання в оренду ДЮІ нежитлових приміщень у місті. І днями відбулася урочиста передача будівель Донецькому юридичному інституту (ДЮІ) МВС України.

«Маріуполь – це місто, яке постійно рухається вперед, постійно розвивається. А функціонування у місті Донецького юридичного інституту МВС України, що готує офіцерів для підрозділів Національної поліції України, юристів для державних установ та організацій, дасть можливість молоді Маріуполя розширити вибір майбутньої професії», – підкреслив міський голова Вадим Бойченко, передаючи документи на будівлі ректору ДЮІ Віктору Бесчастному.

Після проведення належних ремонтних робіт, у трьохповерховій адмінбудівлі (загальна площа – 3487 м²) на проспекті Адмірала Луніна, 89 розпочнуться заняття для курсантів та студентів інституту. У п’ятиповерхівці за тією ж адресою (загальна площа – 2951,7 м ²) будуть облаштовані спальні приміщеннями для курсантів, їдальня та медична частина. Гуртожиток для студентів має бути облаштований у чотирьохповерховій будівлі на проспекті Нахімова, 7 (загальна площа – 1695,6 м²).

Ректор Донецького юридичного інституту Віктор Бесчастний подякував громаді Маріуполя, депутатському корпусу, виконавчому комітету та міському голові за підтримку, що дала можливість колективу вишу відновити навчально-виховний процес на рідній Донеччині.

«У вересні 2017 року ми розпочнемо у Маріуполі підготовку фахівців за напрямками «Право» та «Правоохоронна діяльність»: 125 курсантів опановуватимуть нові знання за кількома спеціалізаціями, аби стати фахівцями для підрозділів кримінальної поліції, органів досудового розслідування, підрозділів превентивної діяльності», – повідомив Віктор Бесчастний.

Прес-служба Донецького юридичного інституту

Схожі матеріали