Бойовики знову завдали удару по Авдіївці (ФОТО)

clock
17.02.2017 07:30

Під вогнем опинились житлові квартали. Пошкоджені багатоповерхівки, розташовані на вул. Гагаріна. Наразі відомо, що є жертви серед мирного населення.

Станом на 18:30 16 лютого до Авдіївського відділення поліції надійшли повідомлення про пошкодження снарядами бойовиків двох багатоповерхівок на вулиці Гагаріна. У будинку №12 снарядом пошкоджений під'їзд, а в будинку №1 – квартира на четвертому поверсі.

Також, є інформація про жертви серед мирного населення. Ці дані уточнюються.

«Тривають розбори завалів. Є загиблий: чоловік 1973 року народження помер у результаті осколкових поранень», – повідомив начальник ГУНП в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

Станом на 20:30 16 лютого зафіксоване пошкодження будинку на проспекті Центральному. У багатоповерховому будинку на вул. Гагаріна стався обвал перекриттів з п'ятого по третій поверхи.

На зупинці в районі вул. Рубіновій чоловік 1984 року народження отримав поранення в ногу. Від медичної допомоги він відмовився.

На вул. 9-й квартал літній чоловік 1941 року народження в результаті обстрілу та пошкодження системи опалення отримав опік стопи.

Наразі інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.

Покровський ВП ГУНП Донецької області

Схожі матеріали