Бойовики обстріляли Красногорівку: четверо поранених, зруйновані школа та лікарня (ФОТО, ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

clock
28.05.2017 11:33

Обстріл розпочався сьогодні, 28 травня, о 6:40 і тривав близько двох годин. Бойовики вели вогонь по центру міста: обстріляні школа, лікарня та будинки мирних мешканців. Постраждали вулиці Толстого, Нахімова, Советська, Сковороди (Ворошилова), Маяковського, Б.Хмельницького, Бєлінського. На допомогу людям спрямовано максимальні сили поліції. На місці події перебуває заступник глави Нацполіції – начальник ГУНП Донецької області В’ячеслав Аброськін, який керує роботою поліції.

Інформація станом на 13:00. Постраждали 3 цивільних особи: 2 жінки та 1 чоловік, загиблих немає. Пошкоджені 29 будівель, серед них лікарня та школа.

Внаслідок прямого влучення снарядів загорілися школа№2 та Красногорівська лікарня, де на той час перебували пацієнти. Поранені дві жінки, які проходили лікування в неврологічному відділенні.

Поліцейські під обстрілом евакуювали персонал та пацієнтів з лікарні. Працівники ДСНС ліквідували пожежі у медзакладі та школі.

Ще двоє людей отримали поранення у власних домівках. Усім постраждалим надано медичну допомогу.

На місце прибув заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін. За його розпорядженням Волноваський відділ та Мар’їнське відділення поліції підняті по тривозі. Сили правоохоронців спрямовані на допомогу людям. З цією метою до Красногорівк спрямовані також додаткові групи поліції: понад 50 поліцейських та 10 одиниць транспорту.

Наряди об’їжджають місто. Їх завдання – фіксація наслідків обстрілу та виявлення людей, яким потрібна допомога.

Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється.

Прес-служба поліції Донецької області

Схожі матеріали