Контраст
Шрифт

Бодігарди Управління поліції охорони з фізичної безпеки м. Києва – призери Чемпіонату Європи (ФОТО)

clock
18.05.2016 09:41

На Чемпіонаті Європи з багатоборства тілоохоронців, що пройшов 14-17 травня у місті Софія (Республіка Болгарія), Управління поліції охорони з фізичної безпеки м. Києва представляли чоловіча та жіноча команди. У загальному заліку чоловіки вибороли бронзу, а жінки посіли восьме місце.

У турнірі взяли участь 15 найсильніших команд бодігардів з різних країн Європи: Білорусії, Болгарії, Грузії, Молдови, Румунії, Польщі та України.

Нашу країну представляли п’ять команд. Серед них – чоловіча та жіноча команди Управління поліції охорони з фізичної безпеки у м. Києві, на які покладалися великі надії. Адже бійці київської поліції охорони неодноразово виборювали призові місця та першість на світових та всеукраїнських чемпіонатах. Усі учасники команд – тілоохоронці-практики, більшість їхнього життя займає робота, проте вони завжди знаходять кілька вільних годин для тренувань та підвищення свого професійного рівня.

Учасники мали пройти кілька етапів турніру: техніка пішого супроводу з виконанням прийомів фізичного захисту, стрілецькі вправи, подолання смуги перешкод на автомобілі, демонстрація прийомів рукопашного бою, пошук вибухових пристроїв у автомобілі, надання першої медичної допомоги і евакуація особи, що перебуває під захистом.

Українські бодігарди гідно представили країну на цьому турнірі: третє місце виборола чоловіча збірна Управління поліції охорони з фізичної безпеки у м. Києві, а першість здобула команда Управління державної охорони України.

«Наші бодігарди вкотре продемонстрували свій професіоналізм і довели, що бійці Управління поліції охорони з фізичної безпеки м. Києва – це висококваліфіковані фахівці європейського рівня, готові до виконання завдань будь-якого рівня складності, – наголосив Сергій Будник, начальник Департаменту поліції охорони. – Я дякую усім учасникам наших команд за вагомий внесок у розвиток структури. Завдяки таким відданим своїй справі бійцям зміцнюється авторитет поліції охорони та зростає довіра суспільства до неї».

Управління поліції охорони

у місті Києві

Схожі матеріали
Діяльність