Бійці полку поліції «ДНІПРО-1» стали переможцями кубку Захисника України (ФОТО, ВІДЕО)

clock
22.10.2016 15:02

«Срібло» і «бронзу» благодійного футбольного турніру вибороли журналісти і патрульні поліцейські відповідно. Зібрані під час футбольних змагань гроші будуть передані на оснащення спортивного майданчику для дітей із зони АТО. Нагороди учасникам турніру вручила Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе.

Сьогодні, 20 жовтня, у Києві відбувся благодійний турнір з футболу на Кубок захисника України. Його співорганізаторами стали Федерація футболу України і Національна поліція України.

Участь у турнірі взяли збірні команди патрульної поліції України, бійці батальйону ім. Кульчицького (Національна гвардія України), представники Спілки журналістів України (ФК «Медіа») та команда полку поліції особливого призначення «Дніпро-1».

Склади команд підсилили народні депутати України Андрій Антонищак, Юрій Береза, Ярослав Москаленко, Богдан Матківський і Володимир Парасюк.

Основною метою турніру на Кубок захисника України став збір коштів для оснащення спортивного майданчику дітей із зони АТО – в селищі Комишуваха Попаснянського району Луганщини.

За результатами кількох матчів перемогу в Кубку захисника України виборола команда полку «Дніпро-1». Друге місце зайняла збірна Спілки журналістів України. «Бронзу» турніру вибороли патрульні поліцейські.

Кращі учасники турніру отримали нагороди в номінаціях «Кращий арбітр», «Кращий захисник», «Кращий воротар» і «Кращий гравець».

Глава Національної поліції України Хатія Деканоідзе зазначила, що вболівала за поліцейську команду. Вона привітала команду «Дніпро-1» з чудовою перемогою, а також висловила вдячність організаторам турніру.

«Ви всі повинні показувати, що сила – в єдності. Своїми діями ви повинні зробити все, щоб показати нашим ворогам: Україна – сильна та єдина», – наголосила Хатія Деканоідзе.

Вона також зазначила, що сьогодні виникла ідея про створення кубку з футболу серед підрозділів Національної поліції.

Департамент комунікації Національної поліції України

Схожі матеріали