«Атестація керівників поліції завершиться до кінця липня і проходитиме жорстко» - Арсен Аваков (ВІДЕО)

clock
12.05.2016 13:56

Про це глава МВС заявив після присяги патрульних поліцейських у Сумах, додавши, що  атестація триває по всій країні.

«Вчора ми почали працювати в п'яти областях з цього питання. Сумська область є у графіку», - наголосив міністр. Він додав, що до липня місяця атестація завершиться по всій країні, наголосивши, що зараз експерти займаються запрошенням у атестаційні комісії громадських активістів із Сумської області.

«Наскільки мені відомо, близько 70 осіб вже подали заявки з числа громадських діячів, тих, хто виявив бажання брати участь в атестаційних комісіях» - наголосив міністр.

Атестація керівного складу територіальних органів Нацполіції буде проводитися у три етапи: у першому візьмуть участь 35-40 керівників вищої ланки у центральній атестаційній комісії у Києві; другий рівень атестації пройде безпосередньо у регіоні;  і третій рівень атестації буде проведено для рядових співробітників територіальних органів Нацполіції шляхом тестування та співбесід, які так само пройдуть на місцях.

Голова Нацполіції Хатія Деканоідзе додала, що увесь підготовчий процес планують завершити до кінця травня.

«Вже сформовані команди, які працюють із громадськістю. Я думаю, що до кінця травня ми встигнемо провести тестування керівників та начальників, а потім середнього складу, а потім вже основного і рядового складу» - зазначила Голова Нацполіції.

 

Департамент комунікації МВС України

 

Схожі матеріали