Артилерійські підрозділи Нацгвардії розпочали навчальні стрільби (ФОТО)

clock
05.10.2016 12:55

На полігоні Нацгвардії «Старе» розпочалися учбові стрільби, у яких взяли участь артилерійські підрозділи Національної гвардії України.

Стрільби проходять з гаубиці «Д-30», де уявно відбиваючи напад противника, в якого є на озброєнні піхота, танки, а також самохідні артилерійські установки, цим самим дає змогу здійснювати стрільби в бойовому порядку. 

Особовий склад підрозділу виконує навчально-бойові завдання щодо ураження вогневих засобів та живої сили умовного противника. 

Бійці відпрацьовують вогневі вправи на ураження цілей противника у складі дивізіону. Перед цим відбулися тактичні навчання, де відпрацьовувалися вправи вогневих розрахунків.

Робота нацгвардійців в даних бойових стрільбах полягає в тому, щоб отримувати дані з пункту управління, робити відповідні обчислення і передавати своєму навідникові для точного влучення в противника.

Основним завданням артилерійських частин і підрозділів є вогневе ураження противника. Артилерія залишається основним родом військ, тому їх підготовці у Національній гвардії приділяють велике значення.

Військовослужбовці показали високий рівень, як у обчисленні координатів знаходження противника, так і у веденні бою. 

За матеріалами прес-служби НГУ

 

Схожі матеріали