Арсен Аваков привітав переможців «Динаміади – 2016» (ФОТО, ВІДЕО)

clock
20.10.2016 14:03

20 жовтня відбувся завершальний етап традиційної щорічної «Динаміади» серед збірних команд правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб.

Змагання проходили на базі Олімпійського навчального центру «Конча-Заспа» та в стрілецькому тирі Центру службово-прикладних видів спорту Київської міської організації ФСТ «Динамо» України.

У церемонії взяли участь міністр внутрішніх справ України, голова ФСТ «Динамо» України Арсен Аваков, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, перший заступник Голови ФСТ «Динамо» України Віктор Корж, глава Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко, командувач Нацгвардії України Юрій Аллеров.

Арсен Аваков привітав учасників «Динаміади» і наголосив, що представники найбільших підрозділів правоохоронців: поліції, Нацгвардії, СБУ, ДСНС – гордість динамівського спорту і нашої країни. На останніх Олімпійських іграх з 11 медалей, які завоювала Україна, сім належать динамівцям.

За його словами, Уряд країни прийняв рішення, що розвиток спорту і спортивних інфраструктурних проектів – один із пріоритетів бюджету 2017 року.

«Саме тому приємно відзначити, що «Динамо» – одне із спортивних товариств, яке у непростих економічних умовах продовжує свою роботу», – підсумував Арсен Аваков.

Протягом року за програмою «Динаміада–2016» відбулись змагання з боротьби самбо та легкої атлетики, з поліатлону та гирьового спорту.

В особистій першості найбільше нагород вибороли спортсмени збірних команд Нацгвардії (21 нагорода) та Держприкордонслужби (18 нагород).

У загальнокомандній першості перше місце посіла команда Національної гвардії, друге місце – команда Державної прикордонної служби, а на почесному третьому – команда Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали