Арсен Аваков і Хатія Деканоідзе зустрілись із особовим складом поліції Херсонщини (ФОТО)

clock
08.02.2016 13:27

Після церемонії присяги нових патрульних в Херсоні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков разом із главою Національної поліції Хатією Деканоідзе зустрілися з працівниками служб та підрозділів Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

Олександр Фацевич, Хатія Деканоідзе і Арсен Аваков на нараді в ГУ поліції  Херсонщини, 8 лютого

Під час зустрічі Міністр внутрішніх справ подякував працівникам поліції за їх службу.

Хатія Деканоідзе і Арсен Аваков на нараді в ГУ поліції  Херсонщини, 8 лютого

"Ми зараз робимо дуже важливий крок вперед. Разом із вами ми будуємо нову країну. Від нас чекають професіоналізму, повної самовіддачі, від нас чекають змін. Я розумію, що ще багато потрібно зробити для того, щоб вийти на той рівень, на який всі очікують, але спільною і злагодженою роботою ми зможемо це зробити", – зазначив Міністр внутрішніх справ України.

Арсен Аваков також запевнив, що готовий відстоювати кожного правоохоронця, який гідно несе службу та робить усе можливе для того, щоб українські громадяни почували себе у безпеці.

У своєму зверненні до особового складу поліції Херсонщини Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе наголосила, що Національна поліція має бути не каральним, а сервісним органом. Водночас лише спільними зусиллями можливо перейти на якісно новий рівень служби.

Хатія Деканоідзе на нараді в ГУ поліції  Херсонщини, 8 лютого

"Головним критерієм оцінки вашої роботи є довіра населення. Ніколи про це не забувайте. Ми будемо в усьому підтримувати вас і вашу роботу, а ви, у свою чергу, маєте піти нам назустріч. Ми повинні відчувати від вас віддачу, щоб розуміти, що ми робимо ці зміни не даремно", – зазначила глава Нацполіції України.

Нарада в ГУ поліції  Херсонщини, 8 лютого

Під час наради було розглянуто низку питань. Керівник Національної поліції України детально розповіла, як проводиться переатестація поліцейських. Вона також запевнила, що ті працівники, які чесно та добросовісно виконують свою роботу, не залишаться поза увагою керівництва і поповнять єдину команду Національної поліції України.

 

Відділ комунікації

ГУНП в Херсонській області

Схожі матеріали