Арсен Аваков: апеляційні слухання у справі Віталія Марківа розпочались, завтра чергове засідання

clock
30.09.2020 15:11

Міністр внутрішніх справ провів зустріч з рідними та захисниками гвардійця.

"У Мілані із мамою Віталія Марківа Оксаною Максимчук та нашою командою готуємося до завтрашнього засідання по апеляції у справі нацгвардійця. Суд має вирішити чи долучатиме матеріали української сторони до справи! Очікуємо на справедливе рішення - Марків має буде вільний!",- заявив Арсен Аваков.

Зазначимо, захист нацгвардійця просить долучити розслідування МВС як новий доказ, а також  провести огляд місцевості і долучити як доказ фільм «Не в тому місці, не в той час», допитати інших свідків.

Сторона захисту, яку ведуть кращі італійські адвокати Рафаелі Делла Валле і Нікколо Бертоліні Клерічі, наполягають на невинуватості Віталія Марківа, який ніяк не міг бути причетний до загибелі Андреа Рокеллі.

Нагадаємо, вчора у Мілані відбулося чергове судове засідання у справі незаконно ув'язненого українського гвардійця Віталія Марківа.

30-річний старший сержант Національної гвардії України Віталій Марків відбуває покарання у тюрмі біля Мілана після того, як у липні минулого року суд першої інстанції засудив його до 24 років неволі. Він перебуває під вартою від дня арешту в Болоньї 30 червня 2017.

 

Схожі матеріали