Арсен Аваков: Троє поліцейських полку поліції особливого призначення поліції Дніпропетровщини відсторонені від виконання службових обов’язків

clock
15.05.2017 14:40

Комісія Нацполіції під головуванням начальника Департаменту внутрішньої безпеки надала керівництву МВС та Нацполіції попередні відомості про хід службового розслідування подій 9 травня у районі пам`ятника Слави у м. Дніпро. Про це сьогодні, 15 травня, повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

За його словами, відповідно до первинних результатів розслідування, троє поліцейських полку поліції особливого призначення ГУ НП у Дніпропетровській області вчиняли протиправні дії, які містять ознаки кримінальних правопорушень.

«Для надання ним правової оцінки матеріали щодо дій цих поліцейських направлено до органів прокуратури», - зазначив Арсен Аваков.

Він додав, що на період завершення службового розслідування ці троє поліцейських будуть відсторонені від несення служби.

«Окремо буде надана оцінка діям керівників поліції, які мали забезпечити публічний порядок під час масових заходів», - підкреслив очільник МВС.

 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали