Арсен Аваков: Існує реальний план українських дипломатів з повернення окупованих територій Криму та Донбасу

clock
27.02.2017 11:28

Про це очільник МВС України повідомив в інтерв'ю телеканалу «1+1», додавши, що  цей план не пов'язаний з жодними поступками режиму Путіна.

«Я вважаю, що ми знаходимося в такому проміжку часу, коли це питання можна вирішити, вирішити швидко і дипломатичним шляхом. Не військовим шляхом. Нова адміністрація США, готуються вибори у Франції і в Німеччині – такий досить сумний перехідний період», – повідомив міністр внутрішніх справ.

Він додав, що в зв'язку з цим перехідним періодом активізувалися різні плани, в тому числі плани, які інспіровані різними країнами і людьми.

«План Артеменка, який я називаю «планом Артеменка-Льовочкіна»..., це неприпустимі речі. Я знайомий з реальними планами наших дипломатів, які працюють над цією ситуацією. Я, в тому числі, як практик, занадто багато часу провів у зоні АТО і розумію, що там відбувається, теж беру в цьому участь», – сказав Арсен Аваков.

За його словами, цей план не пов'язаний з будь-якими поступками і реалізовуватиметься в разі, якщо воля путінського режиму до реального врегулювання все-таки матиме місце під натиском Заходу.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали