Анонс: Відкриття сервісного центру МВС у Запоріжжі

clock
17.10.2017 08:17

У середу, 18 жовтня, за участі керівництва Головного сервісного центру МВС відбудеться презентація нового сервісного центру МВС у м. Запоріжжя.

Це вже другий оновлений сервісний центр МВС у місті Запоріжжі. Окрім цього з 17 жовтня свою роботу розпочинає аналогічний центр у м. Мелітополь. Сервісні центри МВС надаватимуть послуги з реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів, заміни або видачі посвідчень водія та інших послуг сервісних центрів МВС.

Сервісні центри МВС — це сучасні технології, відкритий простір та спеціально підготовлений оновлений кадровий склад. Тут встановлені камери відеоспостереження, функціонує електронна черга, нова інформаційна система,  планшет для оцінки якості співробітників, облаштований зручний зал очікування та дитячий куточок.

У рамках заходу за ініціативи Всеукраїнського об’єдння автошкіл представникам навчальних закладів з підготовки та перепідготовки водіїв Запорізької області буде презентований спеціальний тренінг та окуляри «Drunk Busters Goggles» — інструмент, який імітує вплив алкоголю на поведінку людини.

Початок: об 11:00.

Місце проведення: м. Запоріжжя, вул. Парковий бульвар, 12 (Сервісний центр МВС).

Акредитація: за посиланням або за номером (044) 374-10-57.

Прес-служба ГСЦ МВС України

Схожі матеріали