Анонс: Відкриття оновленого сервісного центру МВС

clock
03.02.2021 13:13

У четвер, 04 лютого, відбудеться відкриття оновленого сервісного центру МВС в м. Києві, що знаходився на вул. Туполева, 19.

За участі першого заступника начальника ГСЦ МВС Юрія Смольянінова та начальника  РСЦ ГСЦ МВС Миколи Рудика буде презентовано новий сервісний центр МВС, що прийшов на зміну найвідомішому та найстарішому МРЕВ Києва.

Сервісний центр МВС побудовано за принципом прозорого офісу, оформлений в єдиному візуальному стилі, обладнаний сучасним технологічним устаткуванням. Тут є дитячий куточок та полиця для буккросингу. Серед основних переваг оновленого центру – розширення переліку послуг, просторий open space – понад 2 000 м².

Сервісний центр МВС надаватиме такі послуги: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, видача та заміна водійського посвідчення, довідки про несудимість, видача свідоцтв про допущення транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів, а також витяг з Єдиного державного реєстру транспортних засобів тощо.

Початок: 11:00

Місце проведення: м. Київ, вулиця Перемоги, 20. Зауважуємо, що це не проспект, а вулиця Перемоги (гугл локація 50.443487,30.367551)

Акредитація: https://cutt.ly/skfRqXC

Схожі матеріали