Контраст
Шрифт

Президент України вручив державну нагороду командирові донецької роти поліції особливого призначення (ФОТО)

clock
15.03.2017 20:29

Петро Порошенко нагородив полковника поліції Юрія Голубана орденом «За заслуги» ІІІ-го ступеню.

Бійці очолюваного Юрієм Голубаном підрозділу поліції тривалий час беруть участь у проведенні антитерористичної операції на території Донецької області.

Сам полковник поліції Голубан служив у спецпідрозділах  МВС, СБУ, Міністерства оборони України. У липні 2014 року з пенсії пішов добровольцем в зону АТО після початку агресії РФ, служив у добровольчому батальйоні «Київ-1».

Юрій Голубан брав участь у бойових діях 2014-15 років в Мар’їнці та Красногорівці, звільняв від бойовиків Мар’їнку під час штурму ворога 3-4 червня 2015 року. Брав участь у звільненні будівлі Мар’їнського відділення міліції, де укріпилися терористи. У складі свого підрозділу неодноразово затримував коригувальників вогню та ворожих розвідників.

Був поранений, у 2015 році переніс складну операцію.

З червня минулого року очолює роту поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

Згідно з указом Президента України Петра Порошенка, командира роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Донецькій області Юрія Голубана нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ-го ступеню – за вагомий особистий внесок у забезпечення правопорядку, захист конституційних прав і свобод громадян, зразкове виконання службового обов’язку і проявлену при цьому мужність.

Департамент комунікації Національної поліції України

Схожі матеріали
Діяльність