З дитинства вабила техніка: нацгвардійка розповіла про службу водієм

clock
14.06.2024 15:00

Оля - військовий водій 2-го Шосткинському полку Національної гвардії України. ЇЇ досвід та навички дозволяють впевнено почуватися за кермом різноманітних транспортних засобів. Нині вона майстерно керує автівкою швидкої допомоги. 

У автотранспортній службі військової частини 3022 Національної гвардії України, Оля стала єдиною жінкою-водієм.

Військовослужбовиця розповідає, що її з дитинства вабила техніка. Після закінчення школи навчалася на спеціальності «Водій сільськогосподарської техніки, тракторист». Там вона отримала водійське посвідчення категорії С. А коли брат Ольги йшов на строкову службу, вирішила теж бути військовою. 

Зараз вона — водійка швидкої допомоги. Жінка майстерно керує спеціалізованим автомобілем і готова до будь-яких викликів у своїй професії. Оля, запевняє, що її досвід та навички дозволяють впевнено почуватися за кермом різноманітних транспортних засобів.

«Якщо буде службова необхідність, то я можу сісти за кермо будь-якого іншого авто, чи то ГАЗ, чи ЗІЛ, або навіть КрАЗ» — переконує військова.

Колеги високо цінують Олю за професіоналізм та зазначають, що вона встигає бути відданою матір’ю та дружиною.

Як і мільйони українців, військова прагне щоб ця війна якнайшвидше закінчилася нашою перемогою. Найбільше жінка мріє про той день, коли нарешті зможе поїхати відпочивати з родиною, не думаючи про обстріли та тривоги.

Національна гвардія України 

 

Схожі матеріали