Херсонщина: внаслідок російських атак шість людей отримали поранення

clock
30.05.2024 10:55

Минулої доби під вогневим ураженням армії рф перебували Херсон, Антонівка, Придніпровське, Новодмитрівка, Дніпровське, Олександрівка, Садове, Берислав, Михайлівка, Червоний Маяк та Зміївка. Окупанти гатили з артилерії, мінометів та БпЛА.

Вдень у Новодмитрівці військові рф скинули боєприпас із дрона на цивільних, контузії та садна отримали двоє чоловік віком 27 та 50 років, також пошкоджено їх автомобіль.

росіяни безпілотником атакували й Дніпровське. В результаті вибуху тяжкі поранення отримав 59-річний чоловік, у нього вогнепальні рани тулуба й кінцівок, травматичний шок, а також травматична ампутація частини руки. За життя потерпілого борються медики.

Упродовж доби ворожі дрони атакували Антонівку. Увечері військові рф скинули на житловий квартал селища чотири вибухові пристрої, постраждав 61-річний чоловік. Медики діагностували у нього вибухову травму та уламкове поранення грудної клітини. Також у селищі пошкоджено житловий будинок.

Приблизно опівночі російська армія накрила артилерійським вогнем Білозерку. Постраждали двоє жінок віком 71 та 85 років, в обох контузії, мінно-вибухові та черепно-мозкові травми. У населеному пункті снарядами пошкоджено два житлові будинки.

У Зміївці ворожий артобстріл призвів до займання сухої трави, але вогонь швидко загасили.

Упродовж доби вибухи лунали і в Херсоні, під артилерійськими обстрілами противника перебували Дніпровський та Корабельний райони.

На місцях ударів працювали усі профільні служби, документували наслідки атак та допомагали постраждалим.

Відкрито 7 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

                                                                                                                                                                                                                                           Національна поліція України

Схожі матеріали