Ігор Клименко представив нового голову ДСНС України Андрія Даника

clock
28.06.2024 18:00

Сьогодні, 28 червня, відповідно до рішення Кабінету Міністрів новим головою ДСНС України призначено Андрія Даника.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко особисто представив нового очільника ДСНС України керівному складу відомства.

«Андрій Даник – полковник, який тривалий час виконував обов'язки глави ДСНС. Професіонал, який розуміє специфіку роботи та відповідальність, яку несе за особовий склад. За порівняно недовгий термін відвідав майже усі регіональні підрозділи для вивчення особливостей та проблематики. Завдань у служби чимало, викликів у державі багато. Люди довіряють рятувальникам. Нещодавнє соціологічне опитування показало 79% підтримки ДСНС. Високий результат, який потрібно підтримувати», – наголосив Глава МВС України.

Також на церемонії представлення були присутні заступник Міністра внутрішніх справ України Василь Тетеря, Командувач НГУ бригадний генерал Олександр Півненко, голова Національної поліції Іван Вигівський, голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко та голова Державної міграційної служби Наталія Науменко.

«Державна служба України з надзвичайних ситуацій готова до дій за призначенням у будь-який час, попри усі ті виклики сьогодення, з якими ми стикаємося. Можу запевнити, що ми й надалі працюватимемо у тому ж темпі, нарощуватимемо матеріально-технічну базу та постійно вдосконалюватимемося, щоб оперативно надавати допомогу громадянам, ліквідовувати наслідки ворожих обстрілів, й виконувати всі інші покладені на нас функції», – заявив Андрій Даник.

Крім того, згідно з наказом Кабінету Міністрів першим заступником голови ДСНС України призначено Віталія Миронюка.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали